Het WVGP congres is een jaarlijks terugkerend evenement. Het vindt plaats in februari of maart op de faculteit diergeneeskunde te Merelbeke. Het heeft als doel dierenartsen met interesse voor het paard te informeren en om de onderlinge contacten op te frissen of te verbeteren.

De afgelopen edities 2021 & 2022 waren volledig on-line georganiseerd .

Indien de situatie met de Sars-2 Covid19 besmettingen stabiel blijft zal de volgende editie van de WVGP vzw studiedag een hybride versie zijn op zaterdag 4 februari 2023.Programma

Nog in ontwikkeling. Kom later nog eens kijken.....


 

Individuele boekingen :
Iedere deelnemer dient individueel te boeken voor dit evenement, om de WVGP vzw in de gelegenheid te stellen de deelnamecertificaten op naam aan te aanmaken.

Betalingen :
De betaling gebeurt nog op de klassieke manier via een bankoverschrijving van het juiste bedrag naar de WVGP vzw.
IBAN : BE82 0018 3035 8068
BIC : GEBABEBB
melding : "voor- en achternaam die gebruikt werden bij de boeking" + WVGP 2022 

Boekingsgegevens :
Na het aanmelden via de website ontvangt u een automatisch gegenereerde e-mail met uw gegevens en de betalingsinstructies.  Er is ook een link naar de webpagina met uw boekingsgegevens. Hier zal u na betaling uw factuur en na de studiedag het deelname certificaat kunnen downloaden. U krijgt na afloop van de boekingsperiode bevestigings-e-mails als uw betaling is ontvangen en als het deelname certificaat voor u is aangemaakt. 
De webpagina met uw boekingsgegevens is belangrijk :
De link die u daar naartoe brengt staat telkens vermeld in de e-mails, die u worden gestuurd voor het evenement.
Onderaan die webpagina vindt u de knoppen om, op de gepaste tijden, uw factuur, deelnamecertificaat, teksten van de sprekers te kunnen downloaden.
Ook vindt u na het evenement een knop om ons uw wensen en feedback kenbaar te maken.
Bewaar deze e-mails als geheugensteun.

Studenten :
Studenten diergeneeskunde mogen gratis deelnemen aan de studienamiddag. 
Zij kunnen een kortingscoupon (éénmalig bruikbare code) aanvragen bij de webmaster van de WVGP vzw : ->  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , die zij kunnen gebruiken bij hun boeking. Vermelding van het studenten-nummer en student-naam en aanvraag met het studenten-UGent e-mailaccount is noodzakelijk.

Uiterste boekings- en betaaldatum :
Om praktische redenen is er een uiterste boekings- en betaaldatum : 31 januari 2022. Daarna is boeken en deelname niet meer mogelijk.

Uitgesteld kijken :
Als u geen tijd heeft op 5 februari dan is, na uw boeking,  uitgesteld kijken ook mogelijk. 

Boekingsproblemen :
Mocht u onverhoopt problemen ondervinden bij het boeken voor dit evenement, dan kunt u contact opnemen met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 


 

  


 De WVGP vzw is erg dankbaar voor de gewaardeerde steun van verschillende sponsors  


Gemotiveerde dierenartsen, die zich belangeloos willen inzetten voor de WVGP vzw en het bestuur willen versterken, worden uitgenodigd zich kandidaat te stellen door een e-mail te sturen naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.